2022-11-28
در مورد باتری ماشین های الکتریکی، نحوه عملکرد و نحوه بازیافت آنها بیاموزید.
باتری ماشین های الکتریکی چگونه کار می کنند؟
در جایی که خودروهای موتور احتراق داخلی از سوختن بنزین یا گازوئیل انرژی دریافت میکنند، یک وسیله نقلیه الکتریکی نیروی خود را مستقیماً از یک بسته بزرگ باتری میگیرد.
اینها بسیار شبیه یک نسخه کوچک شده از باتری لیتیوم یون (Li-ion) در تلفن همراه شما هستند - خودروهای الکتریکی از یک باتری مانند تلفن استفاده نمی کنند، بلکه از بسته ای استفاده می کنند که از هزاران باتری لیتیوم جداگانه تشکیل شده است. سلول های یونی با هم کار می کنندهنگامی که خودرو شارژ می شود، از برق برای ایجاد تغییرات شیمیایی در باتری های آن استفاده می شود.وقتی در جاده است، این تغییرات برای تولید برق معکوس می شود.
باتریهای EV چرخههای «دشارژ» را تجربه میکنند که در هنگام رانندگی رخ میدهد و «شارژ» زمانی که خودرو به برق وصل است. تکرار این فرآیند در طول زمان بر میزان شارژ باتری تأثیر میگذارد.این باعث کاهش برد و زمان مورد نیاز بین هر سفر برای شارژ می شود.اکثر سازندگان دارای پنج تا هشت سال گارانتی برای باتری خود هستند.با این حال،پیش بینی فعلی این است که یک باتری ماشین الکتریکی بین 10 تا 20 سال دوام می آوردقبل از اینکه نیاز به تعویض داشته باشند.
نحوه کار باتری و موتور الکتریکی خودروبا هم به طرز شگفت آوری ساده است - باتری به یک یا چند موتور الکتریکی متصل می شود که چرخ ها را به حرکت در می آورند.وقتی پدال گاز را فشار می دهید، ماشین فوراً برق را به موتور می رساند، که به تدریج انرژی ذخیره شده در باتری ها را مصرف می کند.
موتورهای الکتریکی به عنوان ژنراتور نیز کار می کنند، بنابراین وقتی پای خود را از روی دریچه گاز بردارید، ماشین با تبدیل حرکت رو به جلو به برق شروع به کند شدن می کند – اگر ترمز را فشار دهید این حالت شدیدتر اتفاق می افتد.این ترمز احیا کننده انرژی را که در غیر این صورت از دست میرفت، بازیابی میکند، دوباره آن را در باتری ذخیره میکند و بنابراین برد خودرو را بهبود میبخشد.
باتری لیتیوم یونی (Li-ion) نوعی باتری قابل شارژ است که در خودروهای الکتریکی و تعدادی لوازم الکترونیکی قابل حمل استفاده می شود.آنها چگالی انرژی بالاتری نسبت به باتری های قابل شارژ سرب اسید یا نیکل کادمیوم معمولی دارند.این بدان معناست که سازندگان باتری می توانند در فضا صرفه جویی کنند و اندازه کلی بسته باتری را کاهش دهند.
لیتیوم همچنین سبک ترین فلز در بین تمام فلزات است.با این حال، باتری های لیتیوم یون (Li-ion) فاقد فلز لیتیوم هستند، بلکه حاوی یون هستند.برای کسانی که نمیدانند یون چیست، یون یک اتم یا مولکول با بار الکتریکی است که در اثر از دست دادن یا افزایش یک یا چند الکترون ایجاد میشود.
باتری های لیتیوم یونی نیز نسبت به بسیاری از جایگزین ها ایمن تر هستندو سازندگان باتری باید اطمینان حاصل کنند که اقدامات ایمنی برای محافظت از مصرف کنندگان در صورت نامحتمل خرابی باتری وجود دارد.به عنوان مثال، سازندگان خودروهای برقی را به محافظهای شارژ مجهز میکنند تا از باتریها در طول جلسات شارژ سریع مکرر در مدت زمان کوتاه محافظت کنند.
هنگامی که یک باتری EV ظرفیت خود را برای تامین انرژی یک وسیله نقلیه از دست می دهد، می توان از آن برای تامین انرژی خانه یا ساختمان با کمک به سیستم ذخیره باتری استفاده کرد.یک سیستم ذخیره انرژی باتری انرژی را از باتری ها ذخیره می کند که می تواند در زمان بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
اگر خانه خود را با انرژی های تجدیدپذیر مانند باد یا خورشید تغذیه می کنید، می توانید آن را با باتری EV نیز جفت کنید.می توانید آن را ذخیره کنید تا در طول شب که باد و نور خورشید کاهش می یابد از آن استفاده کنید.یا حتی در طول روز در کنار انرژی خورشیدی یا باد.این روش تولید انرژی می تواند به شما در صرفه جویی در قبوض و کاهش مصرف انرژی از شبکه کمک کند.
باتری خودروهای برقی یک فناوری اثبات شده است که برای سالیان متمادی دوام خواهد آورد.در واقع، سازندگان EV آن را تضمین می کنند.نیسان ضمانت میدهد که باتریهای خودروهای برقیاش هشت سال یا 100000 مایل دوام خواهند آورد.به عنوان مثال وتسلا گارانتی مشابهی ارائه می دهد.
این ممکن است زمانی که باتری تلفن همراه شما بعد از چند سال شروع به فرسودگی می کند قابل توجه به نظر برسد، اما در این مدت ممکن است صدها بار کاملاً شارژ و دشارژ شود.هر یک از این چرخههای به اصطلاح شارژ در طول عمر باتری به حساب میآیند: شاید پس از 500 چرخه کامل، باتری تلفن لیتیوم یونی قسمت قابلتوجهی از ظرفیت خود را در زمان جدید از دست میدهد.
اگرچه این ممکن است در یک گوشی خوب باشد، اما برای خودرویی که هزاران مایل دوام میآورد به اندازه کافی خوب نیست، بنابراین سازندگان خودروهای الکتریکی تمام تلاش خود را میکنند تا باتریهای خودروهای برقی عمر بیشتری داشته باشند.در خودروهای برقی، باتریها «بافر» هستند، به این معنی که رانندگان نمیتوانند از تمام توانی که ذخیره میکنند استفاده کنند و تعداد چرخههایی که باتری طی میکند کاهش مییابد.همراه با تکنیکهای دیگر مانند سیستمهای خنککننده هوشمند، این بدان معناست که باتریهای خودروهای الکتریکی باید سالها عمر بدون دردسر داشته باشند.
در واقع، به منظور حفظ عمر باتری خودروی الکتریکی، سازندگان اطمینان حاصل می کنند که ظرفیت اضافی اضافی برای جبران تخریب در طول زمان وجود دارد.بنابراین با بالا رفتن سن یک وسیله نقلیه الکتریکی و چرخه باتری، ظرفیت اضافی اضافی مصرف می شود.این باعث می شود که برد خودرو در طول عمر باتری ثابت بماند.هنگامی که ظرفیت باتری به زیر 80 درصد می رسد، رانندگان ممکن است متوجه کاهش برد و عملکرد باتری شوند.
درخواست خود را مستقیماً برای ما ارسال کنید